♥ kegilaan aku trhadap blog neh ♥

salam..hye kpade sesape yg slalu la usya blog aku neh..
entry aku kaly neh nak story about satu blog neh haa..
sebelum tuh nak say thanx tu MIZUARY LFP sebab bagi aku cte sal blog die kt blog aku..
huhu..trharu jugak laa...
photographer neh laa yg paling aku suka tgok hasil karya die..
keterujaan aku memg melampau2 trhadap photography bila aku tgok hasil karya MIZUARY..
memg cun2 laa...
klu kowg yg minat dgn photography kowg mesti suke..
tgok laa ea antara hasil kerja beliau..n klu kowg nak tawu lebih lanjut just taip this link at
ur lappy ok..
http://mizuary.com/blog







neh antara hasil karya MIZUARY..
pasangan couple neh dah dipilih oleh MIZUARY utk mnjadi model photoshoot nye..
cntik kn???


neh lak koleksi untuk mjlis perkhawinan..











cntik kn??haa saya tak tipu k..
die memg the best photographer yg pnah aku tgk hasil kerja nya..
byk ag sebenar nye pic yg aku suke..
tp tak sempat nak upload..
byak sgt yg brkenan di hati..
thanx! sgt sgt to MIZUARY bab bg i upload hasil kerja di kt blog i yg tak bpe nak elok neh..
sekian sudah...

3 comments:

mizuary LFP said...

Wow ah-may-xing writing.+blogtheme syantik... eh button Like tkde ke..

bananapple said...

huhuuhhu..no laa...biase2 aje larh..

Cik Num-Que said...

http://domoistalk.blogspot.com/2010/10/seronok.html

sini sini meh