Nak jadi student " U " jugak..!!



Assalamualaikum....

hye pelajar pelajar universiti..hurmmm..
cumne life kowg dekat sane?
mesti best harungi hidup sbgai student " U " kan...bila lah as bole ase hidup dalam campus yg besar??
dapat tgok gelagat gelagat student U yang sebok mgejar cita cita...

teringin sangat nak bergelar sebagai pelajar Universiti....tak kesah la " U " mne pon janji as boleh ase mcm mne susah pyah mgejar cita cita dan bersaing secara sihat dengan student pandai..hehe
mesti syiok kan.....!!!!!

tapew as akan cuba sedaya upaya sekuat hati untuk menjejak kan jugak tapak kaki as yg kecik neh ke dalam dunia universiti...walau mne sekalipon as akan cuba sampai berjaya...
kowg tolong la doakn kejayaan untuk as yew....love u all !!


3 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

all the best
seronok tau jd student U ni
=D

Anonymous said...

Ya Allah, permudahkan Asmalina...doronglah dia agar kuatkan hati, teguhkan tekat dalam mencapai cita-citanya. Perkenankanlah hasratnya untuk belajar di mana2 universiti dalam atau luar negara. Aminnnnn!!!!!!!

Asmalina Ramlee said...

Saya Bukan Samdol : tenkiu ! tuh la psal mcm best jew life di u..tak sabar asenye nak ase semua tuh..doakn saya yew..

Anonymous : terima kasih yang tak terhingga dengan doa anda..moga2 Allah perkenankan doa anda untuk saya...Aminnn...