Nanak doodle chumel . . .

Assalamualaikum .. 

alhamdulillah . . selamat berbuka tadi .. 
minum air pon dah kenyang . . tuh la penangan berpuasa ..
ptg tadi dlm claz tengah godek2 blog owg ..
trlebey rajin plak buat blogwalking dekat belog mereka yg chumel chumel mcm patung neh ..

nmpak sorg blogger yg blog dye sgt kiut miut . .
 n dye ada tnjuk doodle yg di buat oleh Cik Zety ..
then rajin kn diri lagi usya blog Cik Zety .. sumpah chumel gile doddle yg dibuat . .
bila dh brkenan ape lg tros tekan button follow la.. 
heheh rajin kn diri neh lagi utk brtnya tentang doodle tuh ..
Cik Zety soh join 1st GA yang dya anjurkan ..
jum scroll ke bwah ..

.
.
.

*klik banner utk join contest


tgok banner tok contest pon chumel mcm tuan nya ...
sesape yg nk join contest boleh klik banner yg kiut miut tuh ea ..
syarat nak join contest neh kena wat satu entry ..

Saya suka doodle Belog Cik Zety kerana .....



sebab doodle yang di buat oleh Cik Zety kiut miut mcm tuan die ..

sebab klu doodle Cik Zety menghiasai header blog as ..mesti ramai yg nk singgah ...
n as boleh jadi promoter tok doodle kamoo.. hehe
 *sesi membodek 

 klu as menang GA neh .. as buatkan APAM POLKADOT  yang chumel2 tuh ..
mcm kt bwah neh .. hehe



sbb as nak menang contest sbb as tapena menang contest ...huhuh..cian kn??

dlm syarat GA neh ..
kena bg pendapat sikit tentang belog Cik Zety ..

bagi as belog Cik Zety dah ckup perfect tak mcm belog as yg berterabur neh..
n klu boleh Cik Zety ajar kn la cena nk buat doodle chumel chumel tuh..
heheh..sbb as memg feel dalam bidang mereka cipta neh ..

as TAG lebey ok :

Liyana Haniff...
Izaty Hedry ...
Nasuha Radzi...
Haniey...


 p/s : TARIKH TUTUP CONTEST 22 Ogos 2011 . .

10 comments:

fatIn nanAd said...

gudluck :)

haniey said...

wah as rajin btul join GA..hihi :))

Asmalina Ramlee said...

fatin ..thanks !
join la skaly ...

Asmalina Ramlee said...

hniey heheh..buhsan tataw nk updte entry apa..
kamoo di tag jugak ..
join la..chumel2 noodle die ... =)

nur afiqah hani said...

nak jugak la apam tu :P

good luck!

Popoi said...

good luck!! ^^

Asmalina Ramlee said...

afiqah .nak boleh jew ..jom kita buat sama sama.. :P

popoi : thanks !

Syahirah Suhaili said...

smoga mendapat doodle ye :D

Asmalina Ramlee said...

heheh,thanks syahirah .. :D
kamoo pon buat doodle ea..
nanak jugak leh??

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

akak kene tukar height dia jadi 25 :) tauu ?