nanak jugak !

as'salam..
lame tak dtg belek2 blog neh..huh..memandang bz sesangat dan kapala sudah serabok dgn asgment di 

tambah lg dgn profesional lesen yg bakal diambil tidak lame lg..
e2 lah yg membuat kn dri ini bertambah kelam kabut..

udah2 la mukadimah nye..maksud dari mukadimah tersebut adalah saya BUSY ...


neh nak story apa crita yg bakal di ceritakan dgn berbekalkan tajuk yg diberi..saya nanak !!
heheh..setelah sekian lama mencari akhirnya terjumpa jugak..
ehehe..baju kemeja yg saya minati..wahhh ayat..bunga2 gitu..

tgok la kt bwah neh..cntik laa...
dew sesape yg nak tlong belikan untuk saye ark??


nak yg nie kew??




neh pown cntik??

nanak yg nie jugak laa..


adoyai..sume cntik neh..mane satu nak pilih??mne satu yg sesuai dgn saye?
arrrgghhh..ambik sume bole??

nota penampaq : byak duet mak ang ! ( kata mak )..

3 comments:

ROROI said...

tanya la en boyfriend awak tu~:P

qlah said...

ala.. awak.. saya pun terhingin jugak .. hehe .

p/s: tak pe2, bodek la mak awk lme2 sikit . hehe .
p/s/s : salam perkenalan :)

aleen aiden said...

alin ade jugak jumpa baju nih masa jenjln aritu.teringin tp xbeli.hu3