im sorry sayang !



 salam ..tak trlambat ag an nak wish HAPPY NEW YEAR !.
hope this year lebih baek dari tahun lepas..
tapi mcm tak baek jew..
mlam new year la gado ckit dgn en.boyfriend..
eh eh gado kew??
ase mcm tak jew..
mybe salah paham skit aje..
mule2 i majok dgn en.boyfriend then trtbe..
en.boyfriend lak majok dgn kite..
huhuh,,tak keruan la jugak sehary..
tapi bajet style wat2 selamber mcm tadew pape..
padahal dok tak senang dah neh ceq oii..
salah faham sikit jew sal i cment dgn mbe i..boy..
so die jeles kot??.
tapi ble tnye die pon nak bajet cool knon2 nye tak jeles..
i ingt u tadew prasaan jeles..hehe..sbb u tapena tnjuk..
ble jadi cumne baru tahu u neh kuat jeles gak ea en.boyfriend..
i tadew niat langsong u nak saketkn aty u..
sumpah u i tadew niat..
i just guraw jew dgn die..i buhsan time tuh..
bukan niat nak gatal kew..mgedik kew..
i sayang u sorang jew..
sumpah I LOVE U !
sorry taw en.boyfriend..
lepas neh i tabuat dah ea klu u tak kasi..
maafkn i ea en.boyfriend ...




1 comment:

.nuruashia. said...

soo sweett.. die sje jee laa tu nk majok2 manje ehhhehe