Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati

halloo..halloo..halloo.. 
(baca mcm penyampai radio oke! )

harinie or semlam ntah mizz asma di tag oleh best fwenzku Mrs Azrul untuk join this contest yg tajuk contest nya brbunyi ...
Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati..
sblum tuh nak ucap thanks yana coz tag aku !
mula mula saje laa bwat blogwalking kt belog cik yana neh..
then trbaca dya pnya entry terbaru sal this contest..tgok mcm best gila..
tgok die nye tajok contest pon da besh haa..tergedik gedik nak join haa..
then tekan pnya tekan smpai ke bwah haaa tudia cik yana kita tag saya ok !
terloncat tergedik suma ada haa..
eh eh cover cover..
en.boyfriend marah t..hehhe..

 sebelum tuh meh kita sama sama tgok syarat syaratnya :

wajib menjadi follower blog wawa comell.

~ wajib letakkan tajuk entry "contest saat pertama bersama si cinta hati".

~ letakkan banner di sidebar anda dan linkkan kepada halaman contest ini.

~ sertakan link entry korang pada entry ini.

~ wajib gambar anda sendiri bersama si cinta hati [encik chenta hati anda]

~tuliskan pada caption:
1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati? [sertakan tarikh mula bersama jika ingat]
2. ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati. [first time keluar dating,pergi makan...]
3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati. [contoh: I heart you sampai mati la.]

~ tag kepada 3 orang rakan blogger anda [pastikan mereka tahu]


dah paham kn syarat syarat nya..tgu ape lg jawab la soklan nya..
gambar yang di pertaruhkn utk contest kaly neh...
tgok kt bwah oke !

location : kfc tesco mergong !

dah letak pic kne la jawab soklan soklan yg diberi..

1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati?

    hubungan neh dah wujud selama 1 year,2 month,2 weeks n 1 day.
    tarikh yang mewujudkan hubungan neh pd tanggal 25 October 2009.
(moga2 tarikh neh terus wujud antara kami)

2.ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati.

   eheheh..malu nak cita..saye pgil die en.boyfriend taw..gambar neh di ambil dekat
   kfc mergong,alor star kedah..mase neh date kiteowg neh di kacaw oleh adik kuh..hehe..bukan kacaw 
  sebenarnya,kami neh memg ta reti laa nak kuar date berdua duan mcm org laen..coz kami neh suka gila gila then suka lepak ramai ramai..klu dok 2 org knfom kami tak taw nak buat ape..ble ramai neh mcm2 idea mali haa..n mcm2 karenah kita leh tgok..time neh saye laa saje ajak en.boyfriend snap pic nak buat knangan..yg tak besh die suke marah saye, ckap sy tak pndai ambik gmbar..die jew yg pndai..geram tol..n mase neh jugak laa bende yg wajib die buat klu jumpe my adek..en.boyfriend saya neh suka cari pasal dgn adik saya..diowg suke gado..asal jumpe jew gado..asal gado jew jumpe..tapi mcm tuh lah best kn baru happening n mgeratkan silaturahim antara adik ipar n abg ipar..(eh2 mcm knfom2 dah jew)ehhe..btw en.boyfriend sya memg the best lah ! i love u lah syg !


3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati.

    I love u until of the end syg !
    (sbenarnya neh tagline en.boyfriend saya ciplak )

saya tag diowg yg comel kt bwah :





note penting : tarikh tutup contest 15 Januari 2011.. 

2 comments:

Mrs azrul said...

sama2 asma....hehehehe :)

++ applelicious ++ said...

thanks yea sebab sudi join contest wawa. :) :) :) .
nanti kamoo check nama dalam senarai peserta yea.
make sure nama dan link kamoo betul.
if ada sebarang masalah,sila inform wawa segera.wiii~