Contest Mata Paling Menawan

MOOD : tergegeh jugak nak join the group !

  • anda WAJIB menjadi follower LAMAN CONTENG MISS LELAYANG 
  • terbuka kepada blogger perempuan dan blogger lelaki 
  •  tarikh tutup : 5 Disember 2010 [sebelum pukul 12.00 malam] hehe 
  • 2 pemenang akan diambil bagi setiap kategori :d
  • pilih gambar kalian dengan pose mata yang paling menawan korang rasa [boleh edit la sikit-sikit]
  • kalian buat entri pasal contest ni dengan tittle : Contest Mata Paling Menawan
  • buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?
  • letakkan banner kat side bar & masukkan link n3 iniselepas tu ...
  •  letakkan link entri yang anda dah buat dekat entri miss lelayang ni 

 sy letak many gmbar bole tak miss lelayang??? bole laa..hik hik hik


gambar jew yg edit tp mate tak di edit taw..

 gambar yg baru di snap semangat nak masok contest..haha

soalan nye :

kenape anda rase mate anda menawan..

sebab nye ini adelah anugerah tuhan yg paling bermakne buat aku..
dgn mate neh laa aku dapat meihat dunia yg sgt indah..
dgn mate neh jugak laa aku boleh menghasilkan belog yg buruk neh sebagai peneman hidup aku di kala sunyi..
ade owg ckap mate aku cntek?? yeke?? tuh kne tgu miss lalang bgtaw laa..hehe
ape pon aku tersgt sgt la bersyukur dgn kurniaan ALLAh neh..
syukur alhamdulillah..

TATA  ; P



2 comments:

haniey said...

hye asma..erm beznya dpt g k.L..boleh shopping..erm ada tag untuk asma jom singgah blog haniey ni http://akusygchentalolypopku.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

haniey said...

asma kena tag lg..dtg blog haniey tau http://akusygchentalolypopku.blogspot.com/2010/12/jawab-soalan-lg.html